Heti haluan päivittää fiiliksiä, vaikka ei ihan kamalasti ole kerrottavaa. Paino oli tänään, keskiviikkona, 2,6kg vähemmän kuin maanantaiaamuna, eilen oli eka paastopäivä. Paaston jälkeen tietysti paino on alimmillaan, joten ehkä viikon keskiarvo ratkaisee. Tarkoitus ei ollut käydä tänään edes puntarilla, mutta en malttanut olla menemättä. Todennäköisesti käyn joka päivä.

Eilinen, "paastoilu" meni oikein mukavasti, vähän oli nälkä, mutta ei heikottanut, ei väsyttänyt. Mies oli hieman kiukkuinen, mutta kestimme syömättömyyden suht hyvin. Tänään on ollutkin sitten maailmanlopun väsymystä ilmassa. Olin treeneissäkin kaksi tuntia, joista viimeiset 15 minuuttia istuin ja katselin muita, kun alkoi silmissä välkkyä ja pimentyä. Tähän väliin on tärkeä mainita, että söin todella huonosti tänään, vaikka voisi kuvitella, että olisin ollut koko ajan syömässä. 

Huomenna olisi taas kärvistelypäivä. Aion jatkaa kolmen ruokailun taktiikalla, lounaaksi joku salaatti, alkuillasta jotain sosekeittoa, jota syön sitten vielä illalla paistetun munanvalkuaisen kanssa.