Löysimme unelmakämpän, jossa ei ole niitä ominaisuuksia, joita olen etsinyt (pareveke, sauna). Luulin, että ne olisivat ne tärkeimmät tekijät, mutta erehdyin! Sattumoisin laajensin hakutekijöitä ja BINGO. 1920-luvulla rakennettu kaunis hirsinen pienkerrostalo. Muutimme ilman suurempia valmisteluja, suurin osa tavaroista ja vaatteista pakkautui kiireessä esim. jätesäkkeihin. Muutto alkoi olla ajankohtainen, sillä olemme asuneet yksiössä vuoden alusta lähtien ja se on alkanut syödä hermoja, sillä usein meillä on täysin erilaiset vuorokausirytmit ja sen kautta myös unirytmit.

Nyt olemme majailleet uudessa asunnossa viikon. Olemme hankkineet Ikeasta läjän huonekaluja ja täällä alkaa pikkuhiljaa näyttää ihan kodilta. Kodin on oltava sellainen, missä viihtyy. Me kitkuttelimme pienessä yksiössä, koska se oli halpa ja emme ehkä tajunneet, kuinka ahdistavaa meillä olikaan. Kaunis, riittävän tilava koti on ihana. Kaikki elämän ongelmat tuntuvat helpottaneet muuton myötä, mikään ei ota niin päähän, kun on ihana koti. Yritän pitää tästä onnesta kiinni niin pitkään, kuin mahdollista.

Emme ole varsinaisesti viihtyneet täällä Hyvinkäällä, mutta olen aika vahvasti sitä mieltä, että asia muuttuu. Minulla on sellainen olo, että en missään nimessä halua muuttaa tästä pois IKINÄ, vaikka tiedän, että se ei ole ihan realistinen tilanne. Kuitenkin, pääasia on, että viihdymme. Tämä koti on meille kultaakin kalliimpi!